• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

ZQJ CHARGING MANIPLULATOR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

ZQJ CHARGING MANIPLULATOR

Manipulator pengisian daya rel bisa entuk pitung tumindak, kreta sepur obah ing sadawane kreta wheal sing obah ing sadawane trek lan nguripake bantalan bantalan, tong obah ndhuwur lan mudhun, clamp nyekel lan muter.

TABER PARAMETER:

Model

ZQJ0.5

ZQJ1

ZQJ1.5

ZQJ2

ZQJ3

ZQJ5

ZQJ10

ZQJ15

ZQJ20

Kapasitas normal (T)

0,5

1

1.5

2

3

5

10

15

20

Ukuran ingot (mm)

0-500

50-600

50-700

50-700

80-800

50-900

150-1000

200-1400

260-1500

Dhuwur tengah tong (mm)

1000

1000

1200

1200

1300

1350

1550

1700

1750

Dhuwur penjepit (mm)

0-1400

0-1600

0-1700

0-1800

0-2000

0-2000

0-2200

0-2200

0-2200

Kacepetan sepur (m / mnt)

50

50

40

40

45

45

40

35

35

Kacepetan mobil roda (m / mnt)

30

30

30

25

30

30

30

30

30

Reresik rel (mm)

2.5

2.7

4

4

5

6

7

7

7

Tekanan hidrolik (Mpa)

10

10

10

12

12

12

12

15

15

Min, daya (KW)

10

11

22

25.5

30

32

77

108

142

Pangukuran (m)

5,3 × 2 × 2

6 × 2.2 × 21

6 × 2,8 × 2

6 × 3 × 2.1

7,6 × 3 × 2

8 × 3 × 2,5

9 × 4,4 × 2,6

11 × 5 × 2,75

11 × 4,9 × 3,6

2
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: