• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Mesin Plating Rotary

  • BN VERTICAL AND HORIZONTAL CLOSED-DIE ROLLING MACHINE

    MESIN ROLLING MATERI VERTIKAL DAN HORIZONTAL

    BN VERTIKAL lan HORIZONTAL MESIN ROLLING ROLLING, Mesin Rolling mati aksial dikontrol dening PLC, nglengkapi layar tutul, bisa entuk operasi sing disetel lan otomatis. Sealing banyu lan panyegelan minyak ing endhas rotary, umure dawa digunakake. Ora meksa ram lan ora rame nalika kerja. Produk kasebut akurasi dhuwur, permukaan padhang lan resik, ukuran akurat. Biyen ngasilake produk ketebalan cilik kayata produksi gir, produksi flange, lan liya-liyane. BN AXIAL CLOSED-DIE ROLLING MESIN KHUSUS ...