• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Mesin Rolling Dering

  • SY AUTOMATIC FORGING RING PRODUCTION LINE

    LAYAR PRODUKSI RING AUTOMATIS SY

    Baris produksi cincin penempaan otomatis kalebu manipulator pemuatan sing digunakake kanggo nggawa bahan, mesin press hidrolik sing digunakake kanggo nggawe kosong, manipulator penempaan sing digunakake kanggo ngawat-ngawati kosong, cincin roda CNC aksial CNC digunakake kanggo ngasilake dering, manipulator sing digunakake kanggo mbongkar cincin, mesin press korektif sing digunakake kanggo mbenerake cincin perang. Kabeh peralatan bisa nyadari aksi sing ana gandhengane, materi lan produk bisa digawa, diangkut, dununge, digulung lan dipriksa kanthi online, ...
  • OVERVIEW OF RING ROLLING AND RING PARTS
  • D51 VERTICAL RING ROLLING MACHINE

    D51 MESIN ROLLING RING VERTIKAL

    Mesin Rolling Ring minangka peralatan sing cocog kanggo ngolah cincin palsu, kayata bantalan, gir, ban, bantalan bantalan, flange lan digunakake ing cincin paduan suhu tinggi pesawat. D51 SPESIFIKASI MESIN ROLLING RING VERTIKAL Model OD (mm) Kekuwatan maxroling (KN) Kecepatan maksimum (m / s) Maxroller dia (mm) Jarak jarak antara moinoller lan pusat mandrel (mm) Ringheight (mm) Cyinder strocke (mm) Lengan Umum (mm) Pangukuran daya motor utama (KW) Pangukuran (mm) 160A- 160B ...
  • D52 HORIZONTAL RING ROLLING MACHINE

    D52 MESIN ROLLING HORIZONTAL

    D52 Series horisontal saka Radial Ring Rolling Machine, PLC ngontrol dhuwure dering ora muter, nggunakake roller mbukak utawa roller sing ditutup, ukuran dering sing ditampilake ing tampilan digital. D52 HONRIZONTAL RING ROLLING MACHINE D52 Series horisontal saka Mesin Rolling Ring Radial, kontrol PLC, dhuwure dering ora muter, nggunakake roller mbukak utawa roller tertutup, ukuran dering sing ditampilake ing tampilan digital. TABER PARAMETER: Model D52-400 D52-630 D52-800 D52-1250 D5 ...
  • D53KA CNC RADIAL AXIAL RING ROLLING MACHINE

    D53KA MESIN ROLLING RING AXIAL RADIAL CNC

    D53KA CNC RADL AXIAL RING ROLLING MESIN D53KA sistem kontrol mesin gulir seri duwe kaluwihan: 1. Ngadopsi roda elektronik kanggo operasi kasebut. 2. Gampang dioperasikake karo meja operasi digital, lan mung rong alat tangan elektronik sing bisa ngrampungake kabeh proses muter. TABER PARAMETER: Model 400 800 1200 1600 2000 2500 3500 4000 5000 6300 7000 8000 9000 10000 12000 Ringparametes OD (mm) 180-400 300-800 300-1200 400-1600 400 ...
  • D53KS CNC RADIAL AXIAL RING ROLLING MACHINE

    D53KS MESIN ROLLING RING AXIAL RADIAL CNC

     D53KS CNC RADL AXIAL RING ROLLING MESIN D53KS sistem kontrol mesin gulir seri duwe kaluwihan: 1. Ngadopsi roda elektronik kanggo operasi kasebut. 2. Ngadopsi kahanan kerja layar dobel, sesanti konsol anyar saya amba. 3. Input ukuran cincin palsu lan ukuran kosong bisa nggawe tamba kanthi otomatis. 4. Mode operasi CAR otomatis, proses muter cocog karo muter radial lan aksial kanthi otomatis miturut obat sing digulung. 5. Gampang dioperasikake, mung butuh handwheel listrik. 5 ....
  • D53K CNC RADIAL AXIAL RING ROLLING MACHINE

    D53K Mesin ROLLING RING AXIAL RADIAL CNC

    D53K CNC RADIAL AXIAL RING ROLLING MACHINE D53K Series Drive - mesin rolling ring aksial, nganggo teknologi CNC, rolling ring radial lan aksial, mung kanggo ngetik ukuran dering, ukuran kosong, ukuran roller lan bahan bahan lan parameter liyane bisa digulung, ukuran dering , kahanan mesin ditampilake ing layar tampilan. TABER PARAMETER: Model 800 1200 1600 2000 2500 3500 4000 5000 6300 7000 8000 9000 10000 12000 Ringparametes OD (mm) 300-800 400-1200 400-1600 400-2000 500-2500 50 ...