• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Produk

  • ZQJL FULL HYDRAULIC WHEEL TYPE CHARGING MANIPULATOR

    ZQJL MANIPULATOR KACING JENIS PENUH HYDRAULIC

    ZQJL MANIPULATOR TIPE HYDRAULIC WHEEL JENIS manipulator bisa entuk fungsi kaya njupuk ingot saka lemah lan ngeterake menyang tungku utawa menyang palu penempaan, penet, utawa pabrik cincin. Uga operasi penempaan kaya muatan / unloading rak forging ing pucuk utawa njupuk pucuking tempa kabeh bisa kaleksanan. Digunakake ing bengkel forging sing lancar kanthi ruang pengisian daya sing akeh. Ngisi daya Manipulator kanthi kapasitas cilik dibangun maneh saka forklift. Ngisi daya Manipulator ...
  • BN VERTICAL AND HORIZONTAL CLOSED-DIE ROLLING MACHINE

    MESIN ROLLING MATERI VERTIKAL DAN HORIZONTAL

    BN VERTIKAL lan HORIZONTAL MESIN ROLLING ROLLING, Mesin Rolling mati aksial dikontrol dening PLC, nglengkapi layar tutul, bisa entuk operasi sing disetel lan otomatis. Sealing banyu lan panyegelan minyak ing endhas rotary, umure dawa digunakake. Ora meksa ram lan ora rame nalika kerja. Produk kasebut akurasi dhuwur, permukaan padhang lan resik, ukuran akurat. Biyen ngasilake produk ketebalan cilik kayata produksi gir, produksi flange, lan liya-liyane. BN AXIAL CLOSED-DIE ROLLING MESIN KHUSUS ...
  • SY AUTOMATIC FORGING RING PRODUCTION LINE

    LAYAR PRODUKSI RING AUTOMATIS SY

    Baris produksi cincin penempaan otomatis kalebu manipulator pemuatan sing digunakake kanggo nggawa bahan, mesin press hidrolik sing digunakake kanggo nggawe kosong, manipulator penempaan sing digunakake kanggo ngawat-ngawati kosong, cincin roda CNC aksial CNC digunakake kanggo ngasilake dering, manipulator sing digunakake kanggo mbongkar cincin, mesin press korektif sing digunakake kanggo mbenerake cincin perang. Kabeh peralatan bisa nyadari aksi sing ana gandhengane, materi lan produk bisa digawa, diangkut, dununge, digulung lan dipriksa kanthi online, ...
  • OVERVIEW OF RING ROLLING AND RING PARTS
  • D51 VERTICAL RING ROLLING MACHINE

    D51 MESIN ROLLING RING VERTIKAL

    Mesin Rolling Ring minangka peralatan sing cocog kanggo ngolah cincin palsu, kayata bantalan, gir, ban, bantalan bantalan, flange lan digunakake ing cincin paduan suhu tinggi pesawat. D51 SPESIFIKASI MESIN ROLLING RING VERTIKAL Model OD (mm) Kekuwatan maxroling (KN) Kecepatan maksimum (m / s) Maxroller dia (mm) Jarak jarak antara moinoller lan pusat mandrel (mm) Ringheight (mm) Cyinder strocke (mm) Lengan Umum (mm) Pangukuran daya motor utama (KW) Pangukuran (mm) 160A- 160B ...
  • D52 HORIZONTAL RING ROLLING MACHINE

    D52 MESIN ROLLING HORIZONTAL

    D52 Series horisontal saka Radial Ring Rolling Machine, PLC ngontrol dhuwure dering ora muter, nggunakake roller mbukak utawa roller sing ditutup, ukuran dering sing ditampilake ing tampilan digital. D52 HONRIZONTAL RING ROLLING MACHINE D52 Series horisontal saka Mesin Rolling Ring Radial, kontrol PLC, dhuwure dering ora muter, nggunakake roller mbukak utawa roller tertutup, ukuran dering sing ditampilake ing tampilan digital. TABER PARAMETER: Model D52-400 D52-630 D52-800 D52-1250 D5 ...
  • CZJY FULL HYDRAULIC FORGING MANIPULATOR

    CZJY MANIPULATOR PALING HIDRAULIK LENGKAP

    GZJY MANIPULATOR FORGING HYDRAULIC FORMING drive Fulll-hidrolik, desain sistem hidrolik maju lan wajar; Bagéan mekanik kanggo ngoptimalake desain, struktur sing cukup lan gampang; Kekuwatan dhuwur tumindak supaya bisa mlaku kanthi cepet; Desain, operasi lan pangopènan sing gampang pangguna gampang lan gampang. Hubungan manual, semi otomatis, otomatis kanthi meksa penempaan. TABER PARAMETER: Model 1T 2T 3T 5T ​​8T 10T 15T 20T 30T 40T 50T Kapabilitas (KN) 10 20 30 50 80 100 150 200 300 400 500 Tong ...
  • D53KA CNC RADIAL AXIAL RING ROLLING MACHINE

    D53KA MESIN ROLLING RING AXIAL RADIAL CNC

    D53KA CNC RADL AXIAL RING ROLLING MESIN D53KA sistem kontrol mesin gulir seri duwe kaluwihan: 1. Ngadopsi roda elektronik kanggo operasi kasebut. 2. Gampang dioperasikake karo meja operasi digital, lan mung rong alat tangan elektronik sing bisa ngrampungake kabeh proses muter. TABER PARAMETER: Model 400 800 1200 1600 2000 2500 3500 4000 5000 6300 7000 8000 9000 10000 12000 Ringparametes OD (mm) 180-400 300-800 300-1200 400-1600 400 ...
  • D53KS CNC RADIAL AXIAL RING ROLLING MACHINE

    D53KS MESIN ROLLING RING AXIAL RADIAL CNC

     D53KS CNC RADL AXIAL RING ROLLING MESIN D53KS sistem kontrol mesin gulir seri duwe kaluwihan: 1. Ngadopsi roda elektronik kanggo operasi kasebut. 2. Ngadopsi kahanan kerja layar dobel, sesanti konsol anyar saya amba. 3. Input ukuran cincin palsu lan ukuran kosong bisa nggawe tamba kanthi otomatis. 4. Mode operasi CAR otomatis, proses muter cocog karo muter radial lan aksial kanthi otomatis miturut obat sing digulung. 5. Gampang dioperasikake, mung butuh handwheel listrik. 5 ....
  • D53K CNC RADIAL AXIAL RING ROLLING MACHINE

    D53K Mesin ROLLING RING AXIAL RADIAL CNC

    D53K CNC RADIAL AXIAL RING ROLLING MACHINE D53K Series Drive - mesin rolling ring aksial, nganggo teknologi CNC, rolling ring radial lan aksial, mung kanggo ngetik ukuran dering, ukuran kosong, ukuran roller lan bahan bahan lan parameter liyane bisa digulung, ukuran dering , kahanan mesin ditampilake ing layar tampilan. TABER PARAMETER: Model 800 1200 1600 2000 2500 3500 4000 5000 6300 7000 8000 9000 10000 12000 Ringparametes OD (mm) 300-800 400-1200 400-1600 400-2000 500-2500 50 ...
  • ZDYJ-B FREE FORGING HYDRAULIC PRESS

    ZDYJ-B GRATIS NGAPAK PRESS HIDRAULIK

    ZDYJ-B GRATIS PILIHAN PRESS HYDRAULIC Seri ZDYJ-B, penempaan press hidrolik gratis umume digunakake kanggo forging teknologi pamrosesan bahan logam, kalebu peregangan bilet, gangguan, pukulan, batang jaran reaming, shift, puteran kasar, tikungan, lsp. Struktur bingkai TS telung balok gaya papat-couimn, bagean utama saka pesawat, tangki bahan bakar, workstation seluler lan bagean liyane lan sistem drive hidrolik, sistem kontrol listrik, sistem pelumasan, disambung kanggo mbentuk ...
  • CZJ forging maniplulator

    Manipulasi manipulasi CZJ

    CZJ FORGING MANIPULATOR Operasi penempaan merek Shengyang kanthi kahanan agensi dipérang dadi patang sisih rod lan bentuk olah raga dipérang dadi pergeseran lurus lan rotary, piranti bisa dirampungake limang gerakan: trek kreta mlaku-mlaku ngubengi pigura penjepit munggah, mudhun , ngiringake, clamp head clamp, ngeculake lan muter. TABER PARAMETER: Model CZJ-1 CZJ-2 CZJ-3 CZJ-5 CZJ-10 CZJ-20 CZJ-30 CZJ-40 CZJ-50 Kapabilitas dirating 1 2 3 5 10 20 30 40 50 ...