• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Mesin dering radial lan aksial D53KS-6300 CNC wis sukses ditampa dening

1

Mesin dering radial lan aksial D53KS-6300 CNC saka Zhucheng Shengyang Machinery Co., Ltd. ditrima dening Chengdu Tianma Precision Machinery Co., Ltd.

Mesin Chengdu Tianma Precision Machinery Co., Ltd. wis mrentah D53KS-1600 mesin radial dering radial lan aksial, D53KS-4000 mesin puteran dering aksial radial, D53KS-5000 Mesin putar cincin aksial, saka Zhucheng Shengyang Machinery Co., Ltd. lan nampa komentar apik saka para pelanggan.

Chengdu Tianma Precision Machinery Co., Ltd. nduweni pangembangan kunci nasional peralatan teknis utama lan industri berkembang minangka pandhuan Kanthi ngenalake, nyerna lan nyerep teknologi asing, kita bisa nyadari desain independen lan pabrik bantalan turbin angin, mecah monopoli perusahaan prewangan asing lan produsen turbin angin ing pasar domestik, ndorong riset independen lan pangembangan bantalan turbin angin ing China, lan ningkatake kekuwatan pabrikan peralatan bantalan domestik, utamane produksi bantalan tenaga angin luar negeri kanthi skala gedhe nyebabake pangembangan industri. Saiki, volume produksi lan penjualan yaw lan bantalan turbin angin minangka sing pertama ing China, lan cocog karo GE, Vestas, Siemens / gamesa, teknologi Goldwind, Chongqing haizhuang, Shanghai Electric, lsp.


Wektu kiriman: Aug-03-2020