• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Sajrone 10 taun kepungkur, Shanxi Hengyue Forging Co., Ltd. wis berturut-turut mrentah

1

Ing 10 taun kepungkur, Shanxi Hengyue Forging Co., Ltd. wis berturut-turut mrentah 1 set mesin dering cincin horisontal D52-1250, 1 set mesin dering vertikal D51-800B lan 1 set mesin dering vertikal D51-1000B saka Zhucheng Shengyang Machinery Co., Ltd.

Ana 2 set mesin rolling radial lan dering aksial D53KS-3500, 1 set mesin rolling ring aksial radial D53KSS-1600, lan 1 set mesin puteran dering aksial radial D53KSS-4800. Pelanggan utamane melu produksi flange diameter tinggi kanthi nggunakake mesin cincin. Produk flange kanthi diameter dhuwur diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang, Korea Selatan lan negara liyane, kanthi tingkat ekspor luwih saka 60%. Shanxi Hengyue Forging Co., Ltd. wis ngati-ati banget mesin ring ring sing diprodhuksi dening Zhucheng Shengyang Machinery Co., Ltd. Nduweni kaluwihan peralatan sing stabil lan andal, kulit awet, operasi sing trep lan akurasi proses sing dhuwur.


Wektu kiriman: Aug-02-2020