• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Ngundhuh Reclaimer

  • ZQJL FULL HYDRAULIC WHEEL TYPE CHARGING MANIPULATOR

    ZQJL MANIPULATOR KACING JENIS PENUH HYDRAULIC

    ZQJL MANIPULATOR TIPE HYDRAULIC WHEEL JENIS manipulator bisa entuk fungsi kaya njupuk ingot saka lemah lan ngeterake menyang tungku utawa menyang palu penempaan, penet, utawa pabrik cincin. Uga operasi penempaan kaya muatan / unloading rak forging ing pucuk utawa njupuk pucuking tempa kabeh bisa kaleksanan. Digunakake ing bengkel forging sing lancar kanthi ruang pengisian daya sing akeh. Ngisi daya Manipulator kanthi kapasitas cilik dibangun maneh saka forklift. Ngisi daya Manipulator ...
  • CZJ forging maniplulator

    Manipulasi manipulasi CZJ

    CZJ FORGING MANIPULATOR Operasi penempaan merek Shengyang kanthi kahanan agensi dipérang dadi patang sisih rod lan bentuk olah raga dipérang dadi pergeseran lurus lan rotary, piranti bisa dirampungake limang gerakan: trek kreta mlaku-mlaku ngubengi pigura penjepit munggah, mudhun , ngiringake, clamp head clamp, ngeculake lan muter. TABER PARAMETER: Model CZJ-1 CZJ-2 CZJ-3 CZJ-5 CZJ-10 CZJ-20 CZJ-30 CZJ-40 CZJ-50 Kapabilitas dirating 1 2 3 5 10 20 30 40 50 ...
  • ZQJ CHARGING MANIPLULATOR

    ZQJ CHARGING MANIPLULATOR

    ZQJ CHARGING MANIPLULATOR Manut pengisian daya terikat bisa entuk pitung tumindak, kreta sepur obah ing sadawane kreta wheal sing obah ing sadawane trek lan nguripake bantalan pembunuh, tong obah ndhuwur lan mudhun, clamp nyekel lan muter. TABER PARAMETER: Model ZQJ0.5 ZQJ1 ZQJ1.5 ZQJ2 ZQJ3 ZQJ5 ZQJ10 ZQJ15 ZQJ20 Kapasitas normal (T) 0,5 1 1.5 2 3 5 10 15 20 Ukuran ingot (mm) 0-500 50-600 50-700 50-700 80- 800 50-900 150-100 ...