• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Pencet Hidrolik Gratis

  • ZDYJ-B FREE FORGING HYDRAULIC PRESS

    ZDYJ-B GRATIS NGAPAK PRESS HIDRAULIK

    ZDYJ-B GRATIS PILIHAN PRESS HYDRAULIC Seri ZDYJ-B, penempaan press hidrolik gratis umume digunakake kanggo forging teknologi pamrosesan bahan logam, kalebu peregangan bilet, gangguan, pukulan, batang jaran reaming, shift, puteran kasar, tikungan, lsp. Struktur bingkai TS telung balok gaya papat-couimn, bagean utama saka pesawat, tangki bahan bakar, workstation seluler lan bagean liyane lan sistem drive hidrolik, sistem kontrol listrik, sistem pelumasan, disambung kanggo mbentuk ...