• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Forging Manipulator

  • CZJY FULL HYDRAULIC FORGING MANIPULATOR

    CZJY MANIPULATOR PALING HIDRAULIK LENGKAP

    GZJY MANIPULATOR FORGING HYDRAULIC FORMING drive Fulll-hidrolik, desain sistem hidrolik maju lan wajar; Bagéan mekanik kanggo ngoptimalake desain, struktur sing cukup lan gampang; Kekuwatan dhuwur tumindak supaya bisa mlaku kanthi cepet; Desain, operasi lan pangopènan sing gampang pangguna gampang lan gampang. Hubungan manual, semi otomatis, otomatis kanthi meksa penempaan. TABER PARAMETER: Model 1T 2T 3T 5T ​​8T 10T 15T 20T 30T 40T 50T Kapabilitas (KN) 10 20 30 50 80 100 150 200 300 400 500 Tong ...