• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

D52 MESIN ROLLING HORIZONTAL

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

3

D52 Series horisontal saka Radial Ring Rolling Machine, PLC ngontrol dhuwure dering ora muter, nggunakake roller mbukak utawa roller sing ditutup, ukuran dering sing ditampilake ing tampilan digital.

D52 MESIN ROLLING HONRIZONTAL

D52 Series horisontal saka Radial Ring Rolling Machine, kontrol PLC, dhuwure dering ora muter, nggunakake roller mbukak utawa roller sing ditutup, ukuran dering sing ditampilake ing tampilan digital.

TABER PARAMETER:

Model

D52-400

D52-630

D52-800

D52-1250

D52-1600

D52-2000

D52-3000

Dering stads

Diameter njaba (mm)

200-400

220-630

300-800

400-1250

400-1600

450-2000

500-3000

 

Dhuwur (mm)

200

160

200

250

300

350

400

Parameter mesin

Rolling Radial

500

500

630

800

1000

1250

2000

 

Kacepetan Rolling Linea

1.3

1.3

1.3

1.3

1.3

1.3

1.3

 

Daya Nyetir

110

110

132

200

280

355

500

Ukuran umume


Dawa (mm)

3350

5230

5500

7000

7500

8000

9200

 

Jembar (mm)

1920

1900

2200

2400

2600

3000

3500

 

Dhuwur ndhuwur lantai (mm)

2580

2530

3000

3200

3500

3600

4000

8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: