• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Hubungi Kita

zhucheng shengyang mesin co., Ltd.

Alamat

Nomer 119 dalan Shengyang, kutha Baichihe, Zhucheng, provinsi Shandong, China

Telpon

+86 15801096086

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita