• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

MESIN ROLLING MATERI VERTIKAL DAN HORIZONTAL

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

MESIN ROLLING MATERI VERTIKAL DAN HORIZONTAL

Mesin gulung tertutup aksial sing dikontrol dening PLC, nglengkapi layar tutul, bisa entuk operasi sing disetel lan otomatis. Sealing banyu lan panyegelan minyak ing endhas rotary, umure dawa digunakake. Ora meksa ram lan ora rame nalika kerja. Produk kasebut akurasi dhuwur, permukaan padhang lan resik, ukuran akurat. Biyen ngasilake produk ketebalan cilik kayata produksi gir, produksi flange, lan liya-liyane.

SPESIFIKASI MESIN ROLLING MESIN ROLLING AXIAL BN
  unit BN-200 BN-300 BN-400 BN- 630 BN-800 BN-1000 BN-1250 BN-1600 BN-2000
Kekuwatan nominal KN 2000 3000 4000 6300 8000 10000 12500 16000 20000
Ukuran maksimum workpiece panas sing digulung mm Ф200 Ф300 Ф350 Ф420 Ф500 Ф600 Ф800 1000 Ф1200
Pasukan Jacking KN 250 400 600 800 1000 1200 1600 1600 1600
Stroke silinder master mm 300 300 400 400 400 600 800 800 800
Tenaga motor utama KW 55 75 90 110 132160 160200 2x 160 2x200 2x250
Kekuwatan feed apik tenan mm 2-4 2-4 2-4 3-5 3-5 3-5 3-5 3-5 3-5
25

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: