• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube

Babagan Kita

1

Zhucheng Shengyang Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi, sing duwe spesialisasi ing riset & pangembangan & Pabrik Mesin Rolling Ring. Sawise inovasi lan pangembangan pirang-pirang taun, perusahaan kami wis nggawe sistem manajemen ketat sing lengkap sing kalebu pengembangan teknis lan produksi batch, kontrol kualitas lan perencanaan pasar, lan jaringan pemasaran sing sampurna. Perusahaan Shengyang entuk otentikasi sistem mutu ISO9001: 2000 ing taun 2006, otentikasi CE taun 2009, otentikasi sistem mutu ISO9001: 2008 ing taun 2010, disetujoni dadi anggota konfederasi industri bentuk logam Cina, perusahaan teknologi tinggi lan anyar ing provinsi Shandong lan bisa dipercaya perusahaan ing Weifang. Perusahaan Shengyang mbangun set pusat riset teknologi rekayasa peralatan Shandong CNC kanggo ring teknologi gedhe lan pusat teknologi perusahaan kotamadya Weifang, sing nindakake program obor nasional. Perusahaan Shengyang wis nggawe hubungan kerja sama pangembangan produk tertutup, duwe panelitian mesin gulir cincin profesional lan ngembangake tim desain, mesin putar cincin aksial radial-aksial 53KS seri ing China, supaya bisa maju tingkat jagad, Nduwe 40 paten nasional . Produk kita didol kanthi apik ing Asia lan Eropa.

"Basing on Ring Rolling, Serving for Forging" minangka target kita. Kita wis ngembangake lan ngasilake seri D51A, D51B, D52, D53K D53KS saka Mesin Rolling Ring sing kalebu luwih saka 40 spesifikasi. Seri D51A & D51B saka Mesin Rolling Ring tipe vertikal duwe kaluwihan volume cilik lan struktur kompak lan bahan hemat lan daya lan sapanunggalane, sing uga digunakake kanggo muter panas ringlike kosong nalika nggawa bantalan lan industri otomotif lan industri Pabrik flensa. Seri D52 & D53K saka Mesin Rolling Ring tipe horisontal CNC duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: struktur maju, kontrol program numerik, gelar otomatisitas lan produktivitas sing dhuwur lan ngirit bahan lan tenaga lan sapanunggalane. Utamane Mesin Dering Cincin D53K CNC, bisa muter cincin simult.