• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube
  • about us

Basing ing Rolling Ring, Dadi kanggo Forging

Zhucheng Shengyang Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi, sing duwe spesialisasi ing riset & pangembangan & Pabrik Mesin Rolling Ring. Sawise inovasi lan pangembangan pirang-pirang taun, perusahaan kami wis nggawe sistem manajemen ketat sing lengkap sing kalebu pengembangan teknis lan produksi batch, kontrol kualitas lan perencanaan pasar, lan jaringan pemasaran sing sampurna. Perusahaan Shengyang entuk otentikasi sistem mutu ISO9001: 2000 ing taun 2006, otentikasi CE ing taun 2009, otentikasi sistem mutu ISO9001: 2008 ing taun 2010.

Khusus kanggo R&D lan produksi pabrik muter ring